Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IMPACT! – Open Brains

31 oktober om 08:30 10:30

IMPACT! – Open Brains

In samenwerking met Blue Hub Venlo Een keer per maand (tot eind 2019) presenteert een student, start-up, zzp’er of bedrijf (‘de pitcher’) een innovatief idee of concept aan een team van experts. Op basis van het Business Model Canvas geven de experts geheel belangeloos hun feed back (brainstorm) op het idee. Ze brengen hun netwerk en expertise in om het idee / concept naar een volgende fase te brengen. De pitcher wordt begeleid door het ervaren team van Blue Hub en ook met de verwerking van de feedback ondersteunen zij de pitcher.

open brains impact

Open Brains draait al meer dan drie jaar in Noord-Limburg en is uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 160 sessies, 300 pitchers, 1800 experts en 8000-adviezen. IMPACT koppelt dit aan Zuid-Limburg waardoor een provinciaal netwerk ontstaat. Doel van IMPACT! is om op een laagdrempelige wijze een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van creatief en innovatief Limburg.

Op 31 oktober is ondernemer Andre Köppen pitcher. Hij zal zijn nieuwste productidee ‘Frisch’ (frisdrank op basis van natuurlijke Limburgse ingrediënten) presenteren en is op zoek naar input om zijn product naar de juiste markten te brengen.

Meer informatie of aanmelden:

Cube design museum

Museumplein 2
Kerkrade,Netherlands
+ Google Maps