De creatieve industrie is nog nooit zo belangrijk geweest voor de innovatieve kracht van deze regio. Dat onderkent de provincie, LWV, MKB Limburg, LIOF en andere grote stakeholders. Daarom is het nu tijd om, aangehaakt bij Cube design museum, een community te bouwen voor designbranche.

Een virtueel en fysiek netwerk waar kennis, kunde en mensen bij elkaar komen. Met actuele vragen, antwoorden en thema’s. Wat houdt ons bezig, wat kan beter, waar moet meer aandacht voor komen? Wat zijn actuele theorieën, welke voorbeeldcases zijn er en waar leer je van?

Voor wie?

Ben je student, werkzaam in het onderwijs (design én creatieve industrie)? Ben je zelfstandig designer, werkzaam bij een designbureau of op een designafdeling van een bedrijf? Ben je manager of directeur van een bedrijf met een designvraag of veel aan innovatie/design doet? Dan is IMPACT! iets voor jou!

Brengen en halen.

Aansluiten bij IMPACT! kost niets. Het enige dat we vragen zijn je gegevens (AVG-proof) om je op de hoogte te houden van actuele events, bijeenkomsten, discussies, etc. Wat we wel van je vragen is een actieve bijdrage aan het netwerk. Het schrijven van een blog, zitting nemen in een panel, het aanpakken van een probleem, het stellen van vragen, het adresseren van issues, het presenteren van best practices. Noem maar op. IMPACT! is zo waardevol als jij het maakt.

Daarnaast krijg je van ons korting (gemiddeld 10-15%) op de betaalde events die worden georganiseerd in het kader van IMPACT! en een keer per 3-4 weken onze e-nieuwsbrief. Reden genoeg om je aan te sluiten en samen met ons en andere partijen de creatieve industrie in Limburg en de Euregio nog nadrukkelijker op de kaart te zetten.

Aanmelden