IMPACT! – Open Brains

26 september 2019 om 08:30 10:30

IMPACT! – Open Brains

In samenwerking met Blue Hub Venlo Een keer per maand (tot eind 2019) presenteert een student, start-up, zzp’er of bedrijf (‘de pitcher’) een innovatief idee of concept aan een team van experts. Op basis van het Business Model Canvas geven de experts geheel belangeloos hun feed back (brainstorm) op het idee. Ze brengen hun netwerk en expertise in om het idee / concept naar een volgende fase te brengen. De pitcher wordt begeleid door het ervaren team van Blue Hub en ook met de verwerking van de feedback ondersteunen zij de pitcher.

open brains impact

Open Brains draait al meer dan drie jaar in Noord-Limburg en is uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 160 sessies, 300 pitchers, 1800 experts en 8000-adviezen. IMPACT koppelt dit aan Zuid-Limburg waardoor een provinciaal netwerk ontstaat. Doel van IMPACT! is om op een laagdrempelige wijze een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van creatief en innovatief Limburg.

De eerste pitcher van IMPACT! Open Brains is Rob Hermans van Zwamburg. Teler van oesterzwammen op koffiedik. Rob staat aan de vooravond van een eerste groeifase in zijn bedrijf en heeft daar een specifieke vraag over.

Meer informatie of aanmelden:

www.cubedesignmuseum.nl